kiek kainuoja puslapio kurimas

Kiek kainuoja internetinio puslapio kūrimas?

Viskas keliasi į internetą – verslas, pomėgiai, naujienos, tad nenuostabu, kad platformos, kur talpinama įvairi informacija irgi turėtų ilgainiui vis atsinaujinti ar būti sukuriama iš naujo. Dėl šios priežasties labai dažnai nauji verslai, mėgėjai fotografai ar poetai kuriasi savo internetines svetaines. Vieta internete, kur pateikiami darbai, parduodami produktai ar paslaugos dabar vis labiau tampa pagrindine prekybos ar laisvalaikio praleidimo vieta. Dėl didelės laiko dalies, kurią praleidžiame internete, labai svarbu tinkamas svetainių parengimas. Po šio teiginio natūraliai kyla klausimas, tai, o kiek kainuoja puslapio kūrimas? Vieno atsakymo, deja, nėra, nes tai priklauso nuo daugelio priežasčių.
1. Pats pigiausias variantas ir atitinkama to kokybė
Kaip bebūtų gaila, tačiau kai kurie žmonės yra linkę taupyti ten, kur visgi nereikėtų. Ir vienas iš tokių atvejų – internetinės svetainės. Sumokėdami nepatyrusiems asmenims, ar nedideles pinigų sumas ne pačioms stipriausioms IT įmonėms tokie žmonės dažniausiai gauna prastesnį nei vidutinio lygio rezultatą – internetinį puslapį. Retorinis klausimas – tai, ar tikrai apsimoka taupyti savo svetainės sąskaita?..
2. Vidutinė kaina už internetinį puslapį
Didžioji dalis žmonių dažniausiai sutinka mokėti nuo kelių šimtų iki tūkstančio eurų už internetinės svetainės sukūrimą. Ir, pastebima, kad tai – gana protingas pasirinkimas. Tokios sumos yra paprastai prašomos už vidutinio sudėtingumo svetaines. Sumokėjus tokią kainą, žmogus gauna programiškai tvarkingą, veikiančia, su normaliu web dizainu svetainę. Natūraliai kyla klausimas: tai gal tiek ir užtenka ir visai neverta orientuotis į pačius brangiausius produktus? Atsakymas: jei norite „išspausti“ geriausią“, nepagailėkite pinigų.
3. Brangesnių svetainių kūrimas ir sumažėjęs atstumas iki tobulumo
Ne viena IT kompanija dabar siūlo itin kokybiškai sukurtas internetines svetaines. Jų dizainų gausa, struktūros neįprastumas, kiti sprendimai, kurių nerasime daugelyje panašaus pobūdžio svetainių – visa tai įeina į brangesnių tinklalapių kainą. Kiek kainuoja puslapio kūrimas, jei pasirenkamas brangusis variantas? Kainos maždaug nuo 800-1000 eurų ir daugiau. Tačiau čia skubama pridurti, jog tikrai didelės internetinių svetainių kainos taip pat apima ir mobilias kompiuterio ar skaityklių versijas, be kurių šiandien – neapsieinama. Tad patarimas būtų, jei įmanoma skirti daugiau lėšų internetinių puslapių kūrimui, niekada jų negailėkite, nes rezultatas džiugins ne tik jus, bet ir klientus.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top