Kaip tinkamai išsirinkti gyvenamąjį rajoną didmiestyje?

Spartėjant urbanizacijai vis daugiau žmonių traukia gyventi į didžiuosius Lietuvos mietus- Vilnių, Kauną, Klaipėdą. Gyvenamosios vietos pasiūla taip pat kyla, todėl sunku susigaudyti ir išsirinkti tai kas geriausia. Mes norime jums pateikti keletą kriterijų, kurie padės nepasimesti nekilnojamo turto informacijos gausoje ir išsirinkti tinkamą būstą.
Šilumos kaina- tai yra didžiausią biudžeto dalį suryjantys mokesčiai, kurie didžiuosiuose miestuose labai svyruoja, todėl yra labai svarbu sužinoti tikslias šildymo kainas, konkrečiame name.
Atstumai- jie yra svarbūs, kadangi didiesiems miestams būdingi kamščiai. Sužinokite kiek laiko jums užims nukakti iki prekybos centro, mokyklos, ligoninės, darbo.
Nusikalstamumas- manau daugeliui mūsų yra svarbu kokioje aplinkoje mes gyvename, ar saugu vaikščioti vakarais, ar saugu vaikams eiti iki mokyklos.
Mokyklų reitingai- išsilavinimas tampa vis svarbesnis, todėl renkantis būstą reikėtų nepamiršti ir mažųjų šeimos narių.
Oro tarša- visiems besirūpinantiems savo bei artimųjų sveikata verta žinoti, kad net 500 metrų atstumas lemia, kokiu oru kvėpuojame ir ar sveiki būsime.
Tad renkantis būstą svarbu atkreipti dėmesį į visus šiuos kriterijus ir rasti sau priimtiniausią sprendimą. Būstas yra ilgalaikis turtas, tad renkantis jį nereikėtų skubėti ir ieškoti tik pigiausio varianto.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top